Yuen

De Yuen Methode is ontwikkeld door dr. Kam Yuen, een 35e generatie Shaolin master. Hij is tevens Chinees arts en chiropractor.

Deze methode is een energetische techniek waarbij eeuwenoude Oosterse -Chinese Shaolin tempelgenezing gecombineerd wordt met westerse kennis. Het is een mix van anatomie, fysiologie, energetische techniek, Quantum physica en Qi.

In het westen worden bepaalde klachten en pijn vaak behandeld met medicatie of hulpmiddelen. In het oosten worden deze klachten en pijn eerder gezien als een symptoom van een dieper gelegen probleem: er is iets mis met de energiestroom in het lichaam, hetgeen zich uit in een lichamelijk of emotioneel probleem.

On Site Energetics

Daar waar jij je bevindt -ON SITE- kun je direct -ENERGETISCHE- verandering ervaren.

Met deze methode is het mogelijk om de dieper gelegen oorzaken op te sporen. Door de ‘wortel’ van het probleem te vinden/zoeken en weg te halen is het mogelijk om zowel de fysieke als de emotionele problemen op te heffen met een simpele energetische correctie. Je haalt eigenlijk de energetische oorzaak van het probleem weg.

Zoals we allemaal weten, functioneren wij op diverse niveaus: bewust en onbewust.

Deze methode maakt het mogelijk om op alle niveaus de blokkades weg te halen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Een manier om de mens in al zijn wezen, volmaakt heel en compleet, te helpen meer in balans te komen.

Door deze snelle en effectieve manier van energetisch corrigeren kun je vaak direct resultaat ervaren.