OpleidingsCoach

Ben je coach, klantmanager, HR manager?
Werk je veel met mensen, begeleiden, coachen?
Ben je bezig met een opleiding waarin je geconfronteerd wordt met jezelf?

Mensenmens

Onze kracht, als mensenmens, is vaak dat we sterk zijn in het kijken naar wat een ander nodig heeft.
Wat mooi dat je dat talent hebt en een redder bent, misschien ben je zelfs ook wel hoog sensitief. Onze valkuil is vaak dat we niet goed kunnen of durven kijken naar wat er in onszelf gebeurt, geraakt of opgelost kan worden.
Overlevingstechnieken en ontwijkingsmechanismes belemmeren dan je eigen groei en ontwikkeling. Soms stagneer je in een opleiding of ontwikkeling en ga je twijfelen aan jezelf.
In veel gevallen ervaar je ook dat je je eigen problemen tegenkomt in je cliënten en omgeving (dat wat in jou leeft krijg je weer terug in je werkelijkheid). Tijd om aan de slag te gaan met jezelf.

Hoe ik jou kan helpen

Als OpleidingsCoach help ik je te kijken naar wat er in jou gebeurt en geraakt wordt. We gaan op zoek naar wat je, in het nu, nodig hebt om je volgende stappen te kunnen zetten. Soms betekend dat inzicht en kunnen kijken naar wat je hebt meegemaakt en hoe dat je gevormd heeft. Eerlijk zijn naar jezelf voorbij al je ontsnappingsroutes zodat je alles wat je hebt meegemaakt van de pijn kunt ontdoen en kunt ombuigen naar talenten.

Samen

Samen gaan we ervoor zorgen dat je meer vrij en open in het nu kunt zijn, onderweg naar de beste versie van jezelf..en daardoor een aanvulling/helpende hand voor mensen die op je pad komen.

Op basis van een kennismaking/intake gesprek (mag ook telefonisch) gaan we op onderzoek naar wat je zou willen aanpakken, wat je hulpvraag is. Naar aanleiding daarvan bepalen we samen wat er nodig is en of we individuele sessies of een traject inzetten.