Training - Speeldates

Delen en spelen!!!

Ben je coach/therapeut en wil je meer gereedschappen om leuker en vrijer je werk te kunnen doen?

Regelmatig krijg ik vragen van collega coaches/ therapeuten dat ze even niet weten hoe ze verder moeten, met zichzelf of met hun cliënt. Vaak is dan de reden dat ze inzicht en aanvullende gereedschappen missen om tot de kern van een probleem te komen… en de tools om deze vervolgens aan te pakken.

Op veler verzoek dan nu de stoute schoenen aangetrokken …(met twee verschillende kleuren sokken = pippi power = ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan).

Ik ga je leren kijken, spelen, coachen zoals ik dat doe. Mijn eigen PuurJuud manieren en technieken om je te helpen je cliënt inzicht te geven, innerlijk op te ruimen en meer in balans te komen.

Doel van deze speeldates:

Spelen met diverse technieken, op jezelf en elkaar, zodat je ervaart wat er ontstaat en hoe je daar vervolgens mee aan de slag kunt.
Zelfinzicht, je eigen talenten beter leren inzetten en vooral vrijer kunnen coachen op basis van wat zich aandient. Laat de naam je niet misleiden…speeldates…we gaan echt serieus aan de slag.

Onderdelen van de speeldates:

Intake, rode draad, aanpakken van trauma’s, kindstukken, body-mind-soul, beperkingen (ombuigen naar talent), diverse technieken om mee te spelen en inzicht te vergroten. Ook gaan we overlevingsmechanismes zichtbaar maken. Technieken kunnen creatief of lijfelijk zijn, binnen of buiten.. we gaan spelen!

Niets vanuit een boekje of volgens een vaste methode. Wie ben jij? En hoe kun jij de beste coach worden met en binnen al jouw mogelijkheden, talenten en beperkingen.

 

De eerste speeldate staat gepland op maandag 3 mei 2021. 

We beginnen om 10:00 uur tot ongeveer 16:00 uur.

Kosten € 125,- (incl BTW, incl. Lunch)

 

Wil je meespelen ? Samen maken we het leuker.