Levens-Coach-Kunstenaar

Waarom Levens-Coach-kunstenaar?

Leven, het leven, is een kunst. 
Aangezien niet iedereen denkt dat hij of zij een kunstenaar is, dan kan het leven dan best een uitdaging zijn. 
Ik help je die uitdaging aan te gaan. 

Mijn missie is, als coach en kunstenaar, jou te inspireren en te helpen de schoonheid van wie je bent te her-ontdekken en in het licht te brengen. Zoals in een schilderij, de dieptes zichtbaar maken die de basis zijn van jouw canvas.. jouw schilderij belichten zodat ook de oneffen stukjes zichtbaar worden. Ze zien en waarderen zodat juist die delen een mooi onderdeel worden, een kracht, van wie je bent.

Hoe laat jij jezelf zien?

Een schilder laat zichzelf zien, communiceert via zijn doeken, via beeld, een dichter via woorden, een muzikant via klank en gehoor, een kok via smaak en geur… hoe laat jij jezelf zien…. wie ben je?

Welke woorden kies jij?

Zoals je merkt, ik hou niet alleen van mensen maar ook van woorden… woorden doen iets met je.. zeggen iets. Woorden kleuren een beeld en creëren een gevoel. De woorden die jij kiest zeggen iets over hoe je kiest te leven.. hoe je kiest de wereld te zien, daarmee het leven te ervaren. Vaak ongemerkt en onbewust.
Samen kijken we daar naar. Help ik je bewust te worden en soms andere woorden te kiezen.

Welke gedachte heb/kies jij?

Je gedachten.. die ook uit woorden bestaan… zeggen iets over de opdracht die je jezelf geeft. Denk je aan een rode auto dan zal je die buiten vaak tegenkomen. Je gedachten creëren je ervaringen. Ook daarin help ik je bewust te worden. Je woorden en gedachten te zien. Ervaren wat deze woorden en gedachten met je doen. Je bewust maken en helpen dat je deze kunt veranderen.
Je eigen kracht ontdekken en de eindeloze mogelijkheden die dat met zich meebrengt.

Ik ben hier en klaar om je te helpen je onderbewustzijn aan het licht te laten komen en met jou aan de slag te gaan.
Zodat je meer kunt genieten van al het moois dat jouw leven je te bieden heeft.

Op basis van een kennismaking/intake gesprek (mag ook telefonisch) gaan we op onderzoek naar wat je zou willen aanpakken.
Wat jouw hulpvraag is.
Naar aanleiding daarvan bepalen we samen wat er nodig is en of we individuele sessies of een traject inzetten..

Levens Coach Kunstenaar