Mijn naam is Judith

PuurJuud. 

Omdat ik niet anders kan zijn, dan mezelf.. Judith, Juutje, Juud.

En Puur omdat dat voor mij staat voor echt, warm, zuiver, fris, open, eerlijk en direct wat, gecombineerd met mijn Rotterdamse mentaliteit, zo goed past bij wat ik je te bieden heb.

Contact maken met mensen is altijd mijn passie geweest. Luisteren, horen en er volledig zijn.  Als twee warme armen om je heen.

Net als jij (en iedereen) heb ook ik mijn portie ervaringen en ellende meegemaakt. Na elke ‘valpartij’ heb ik mezelf weer geholpen op te staan. Vanuit al deze ervaringen heb ik de noodzaak gevoeld om mezelf te ontwikkelen om te worden wie ik ben. 

Diverse opleidingen, inzichten en ontwikkelingen hebben me tot hier gebracht. MAVO, MBO, HBO, Lichaamswerk, diverse massage opleidingen, Systemisch werk, EMDR, Body Mind Release Therapeut basis en master (in wording) en niet te vergeten de (bijna) 50 jaar levenservaring.

LevensCoachKunstenaar zijn is voor mij dan ook geen beroep maar een roeping.

Mijn intentie is je te begeleiden, coachen. Je in contact te brengen met je kern en je te helpen meer in balans te komen en ontspanning en rust te vinden in het lichaam waarin je deze mooie en avontuurlijke levensreis maakt.