Stoelmassage

Waarom een stoelmassage?

Laagdrempelig, over de kleiding heen, heel comfortabel en overal uit te voeren. Dit is wel een heel beknopte omschrijving van de voordelen van een stoelmassage. De stoelmassage is ontwikkeld om overal te kunnen geven en wordt vooral veel ingezet op kantoren en bij beurzen en evenementen. Juist door de praktische manier van werken (over de kleding heen) is het een heel toegankelijke manier om gemasseerd te worden. De massagestoel is volledig op ieders lichaamsbouw aan te passen waardoor je heerlijk zit/hangt in de stoel en maximaal kunt ontspannen. 

Soms ervaren mensen een massage als spannend, doordat je voorover leunend in de stoel zit geeft dit een beschermd gevoel. Ook voor mensen die niet prettig kunnen liggen op een massagetafel is deze massagevorm een goed alternatief.

Onderdelen van een stoelmassage

Gemasseerd worden: je hoofd, nek, armen, handen, vingers, en natuurlijk is er ook ruim aandacht voor je rug en schouders. 

Stoelmassage op locatie

De massage-stoel is overal te plaatsen; op kantoor, in de kantine, feestzaal, praktijkruimte, woonkamer, festival terrein… Daar waar behoefte en vraag is kunnen we een massage locatie creëren. 

Een stoelmassage duurt 20 minuten, natuurlijk is een langere massage bespreekbaar. 

Ondersteuning tijdens coaching

Ik zet stoelmassages graag in als ondersteuning en als afsluiting bij een coaching-sessies omdat je daarmee na een sessie weer tot rust komt. Tijdens een coaching-sessie ben je veel bezig in en met je hoofd en met de emoties die voorbijkomen. Door af te sluiten met een massage breng je jouw systeem weer in balans waardoor de sessie meer ontspannen kan indalen/integreert. 

Stoelmassage bij jou thuis

 Hoe lekker als je thuis bent dat de masseur naar je toe komt. Nu veel mensen thuiswerken en de massages op kantoor missen…heel fijn dat er dan mogelijkheden zijn om toch de broodnodige ontspanning en ondersteuning te kunnen ervaren.
 

Ik kom graag bij je thuis. 

Er zijn diverse vormen van Stoelmassage

Ik combineer graag de verschillende technieken om je maximaal te kunnen helpen. Ik stem de technieken af op basis van wat je op dat moment nodig hebt. Mijn uitgangspunt is ontspanning zodat je vanuit rust in balans komt en spier/spanningen kunt loslaten.