@home massage opleiding

Hoe heerlijk zou het zijn om een goede massage te ontvangen van je partner of een vriend wanneer je het nodig hebt….. of omgekeerd hoe fijn zou het zijn als je je partner of vrienden zou kunnen masseren, zeker na een lange vermoeiende dag werken of gewoon omdat het fijn is iets voor een ander te kunnen doen. Als je dan aan een massage begint heb je soms na een paar minuten al kramp in je vingers omdat je maar wat doet en is de lol er vaak snel vanaf.

Lees verder hulp is onderweg….

De @home massage opleiding is bedoeld om je een gedegen ondergrond,met professionele technieken, te geven en je te leren masseren zonder dat je daar een professionele massagetafel voor hoeft aan te schaffen! @home massage omdat we gebruik maken van de mogelijkheden en meubelen die je in huis hebt.

Deze opleiding bestaat uit vier verschillende modules.

Module 1: Zittend aan de eettafel, massage over de kleding heen, nek, schouders en rug massage.

Module 2: Zittend op of voor de bank, massage met olie, hoofd, nek , schouders, rug en armen massage.

Module 3: Liggend op de bank, massage met of zonder olie, uitgebreide hoofd/gezichtsmassage en voetmassage.

Module 4: Liggend op de grond, op de eettafel, bed of massagetafel (als je die hebt), massage met olie, achterkant voeten, benen, rug en nek massage.

Extra: uitgebreide oefenmodule.

Tijdens de diverse modules wordt er veel aandacht besteed aan je eigen houding waardoor deze massage voor jou, als masseur, prettig is om te geven. Heb je beperkingen.. dan worden technieken aangepast zodat je zonder last een fijne massage kunt geven.

htk2  htk staan 2  htk  htk grond

.. een gedegen opleiding met veel persoonlijke aandacht.

De opleiding is verdeeld over 4 modules. Je kunt kiezen voor de volledige opleiding met extra de uitgebreide oefenmodule. Je kunt ook kiezen voor een enkele module. Minimaal 4 deelnemers voor een enkele module. De opleiding/modules kunnen op diverse locaties worden gegeven..of gewoon bij je thuis.

Heb je een gezellige vrienden/vriendinnengroep en lijkt het je een leuk idee om een avond te organiseren die behalve heel gezellig ook nog erg leerzaam is….aarzel dan niet en neem contact op voor een op maat gemaakte prijs.

De kosten van de volledige @home massage opleiding zijn €175,-, incl. BTW koffie/thee, syllabus, flesje olie en certificaat

Tot snel.

Inschrijven.

 

Reacties zijn gesloten.