Coaching

Soms kom je teksten tegen die je aan het denken zetten of woorden die even een lichtje aandoen in je onderbewustzijn zodat je je bewust wordt van bepaalde patronen of denkwijze…bewustzijn is de eerste stap naar verandering.

Door de jaren heen heb ik dankzij vele verschillende mensen, en vele gesprekken, dit soort momenten ervaren. Alle verworven inzichten en de vele geleerde lessen, hebben me gebracht waar ik nu ben.

In contact met mezelf.

Graag help ik jou op alle vlakken van je leven meer inzicht te verkrijgen.

Hierbij maak ik gebruik van alles wat ik tot mijn beschikking heb…gesprekken, die gecombineerd (kunnen) worden met Body Mind Release methode, EMDR, familie opstellingen/systemisch werk, massages, het leggen van de Voyager Tarotkaarten, energetische behandelingen en creatieve technieken met als doel je in contact te brengen met jezelf. Je bewustzijn vergroten!

Mijn missie is, als coach, jou helpen de schoonheid van wie je bent te her-ontdekken en in het licht te brengen. Als een schilderij de dieptes zichtbaar maken die de basis zijn van jouw canvas.. belichten zodat ook de oneffen stukjes zichtbaar worden. Ze zien en waarderen zodat juist die delen een mooi onderdeel worden, een kracht, van wie je bent.

Een schilder laat zichzelf zien/ communiceert via zijn doeken via beeld, een dichter via woorden, een muzikant via klank en gehoor, een kok via smaak en geur… hoe laat jij jezelf zien…. wie ben je?

Zoals je merkt, ik hou niet alleen van mensen maar ook van woorden… woorden doen iets met je.. zeggen iets. Kleuren een beeld en creëren een gevoel. De woorden die jij kiest zeggen iets over hoe je kiest te leven.. hoe je kiest de wereld te zien. En daarmee het leven te ervaren. Vaak ongemerkt en onbewust.
Samen kijken we daar naar. Help ik je bewust te worden en soms andere woorden te kiezen.

Je gedachte.. die ook uit woorden bestaan… zeggen iets over de opdracht die je jezelf geeft. Denk je aan een rode auto dan zal je die buiten vaak tegenkomen. Je gedachte creëren je ervaringen. Ook daarin help ik je bewust te worden. Je woorden en gedachten te zien. Ervaren wat deze woorden en gedachten met je doen. Je bewust maken en helpen dat je deze kunt veranderen.
Je eigen kracht ontdekken en de eindeloze mogelijkheden die dat met zich meebrengt.

Ik maak gebruik van alles wat er al is en alles wat binnen jouw leven past om je helderheid en inzichten te geven waar je ook daadwerkelijk praktisch mee aan de slag kan. Ben je opgebrand, loop je tegen keuzes aan waar je je geen raad mee weet of wil het afvallen niet lukken. Kom je er niet achter wat de oorzaak is dat dingen in je leven niet gaan zoals jij dat graag zou willen merk je dat je lichamelijke klachten hebt die maar terug blijven komen???

Ik ben hier en klaar om je te helpen je onderbewustzijn aan het licht te laten komen en met jou aan de slag te gaan zodat je meer kunt genieten van al het moois dat jouw leven je te bieden heeft.

mooi

Reacties zijn gesloten.