Coaching

Soms kom je teksten tegen die je aan het denken zetten of woorden die even een lichtje aandoen in je onderbewustzijn zodat je je bewust wordt van bepaalde patronen of denkwijze…bewustzijn is de eerste stap naar verandering.

Door de jaren heen heb ik dankzij vele verschillende mensen, en vele gesprekken, dit soort momenten ervaren. Alle verworven inzichten en de vele geleerde lessen, hebben me gebracht waar ik nu ben.

In contact met mezelf.

Graag help ik jou op alle vlakken van je leven meer inzicht te verkrijgen.

Hierbij maak ik gebruik van alles wat ik tot mijn beschikking heb…gesprekken, die gecombineerd (kunnen) worden met Body Mind Release methode, EMDR, familie opstellingen/systemisch werk, massages, het leggen van de Voyager Tarotkaarten, energetische behandelingen en creatieve technieken met als doel je in contact te brengen met jezelf. Je bewustzijn vergroten!

Ik maak gebruik van alles wat er al is en alles wat binnen jouw leven past om je helderheid en inzichten te geven waar je ook daadwerkelijk praktisch mee aan de slag kan.  Ben je opgebrand, loop je tegen keuzes aan waar je je geen raad mee weet of wil het afvallen niet lukken. Kom je er niet achter wat de oorzaak is dat dingen in je leven niet gaan zoals jij dat graag zou willen en merk je dat je lichamelijke klachten hebt die maar terug blijven komen???   …ik ben hier en klaar om je te helpen je onderbewustzijn aan het licht te laten komen en met jou aan de slag te gaan zodat je meer kunt genieten van al het moois dat jouw leven je te bieden heeft.

mooi

Reacties zijn gesloten.